Özel Dosya

2015 Emmy Tahmin ve Sonuçları

Televizyon dünyasının en önemli ödülleri olarak gösterilen, 67. Emmy Ödülleri bu sabah yapılan törenle sahiplerini buldu. Canlı anlatımla an be an aktardığımız törenden önce bizler de kağıt kalemlerimizi aldık ve tahminlerimizi değerlendirdik.

67. Emmy Tahminleri için buraya, kazananlar listesi için buraya tıklayın.

1 – En İyi Drama Dizisi kategorisinde herkesin favori adayı Game of Thrones olmasına rağmen, House of Cards’ın birçok anlamda daha iyi olduğunu düşünmüştük. House of Cards’a dizimood en iyi drama dizisi ödülünü vererek Game of Thrones’u tebrik ediyoruz 🙂

2 – En İyi Komedi Dizisi kategorisine baş başa iki aday göstermiştik, mücadelenin oldukça zor geçeceğini ve %51 ile oyumuzun Transparent’tan yana olduğunu belirtmiştik. Veep’in kazanmasıyla biz de kazanmış olduk mu?

3 – En İyi Mini Dizi alanında yarışan adaylardan Olive Kitteridge ödülün sahibi oldu. Bizi de ters köşe olmuş olduk. AHS Freak Show çoğu eleştirmen gibi bizlerin de favorisiydi, yazık oldu.

4 – En İyi Televizyon Filmi kategorisiyle tahminlerimizde hızla geriye düşme konusundaki istikrarımızı kaybetmedik. Agatha Christie’s Poirot: Curtain, Poirot’s Last Case’e güvendik ancak kazanan Bessie oldu.

5 – En İyi Kadın Oyuncu (Drama) kategorisi tam anlamıyla cadı kazanıydı. Burada tahmin tutturmak son derece zor iken gecede ödül şansı az görünen Viola Davis’i ilk 2’ye koymuştuk. Ancak bizim adayımız Robin Wright’tı. Yine kıl payı kaçırdık!

6 – En İyi Erkek Oyuncu (Drama) Bu kategoride iki adayımız vardı. Kategoride tam anlamıyla bir kişiyi öne çıkartmak oldukça güçtü. Bizim adayımız Jon Hamm Mad Men ile ödülü kazandı ve biz de makus talihimizi kırmış olduk 🙂

7 – En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) alanında birbiriden başarılı isimler yarıştı. Veep’i en iyi komedi dizisi olarak ilk ikiye koymuş, son anda tercihimizi transparent’tan yana kullanmıştık. Amy Poehler’ın kazanmasını arzularken, ödülün Julia Louis Dreyfus’a gideceğini doğru tahmin etmiş olduk.

8 – En İyi Erkek Oyuncu (Komedi) kategorisinde tam 12’den tutturduk. Transparent’ın ödülü alamamasına rağmen, başrolü Jeffrey Tambor bizi yanıltmadı ve Emmy ödülüne kavuşmuş oldu.

9 – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Komedi) kategorisinde adayımız Tituss Burgess maalesef ödüle uzanamadı, Tony Hale (Veep) ödülün sahibi oldu.

1 2Sonraki sayfa

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu