HaberNetflixYabancı Dizi

Yeni Netflix Dizisi Valeria Konusu Nedir?

Valeria Konusu Nedir?

İspanyol yazar Elisabeth Benavent‘in 1 milyon kopya satan ve toplam 5 kitaplık Valeria roman serisinden uyarlanan yeni Netflix dizisinin başrolünde Diana Gomez, Maxi Iglesias, Silma Lopez, Paula Malia, Teresa Riott, Ibrahim Al Shami J., ve Eva Martin gibi isimler yer alacak.

Netflix platformunun yeni İspanyol dizisi Valeria, 8 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanacak, romantik komedi türünde yer alacak ve toplam 8 bölümden oluşacak.

Ayrıca, Valeria serinin ilk iki kitabı Yüksek Topuklar Karışık İlişkiler ve Yüksek Topuklar Kararsız Kalpler adıyla Türkçe’ye de çevrilmiş ve ülkemizde de satılmıştı.

Netflix‘in bir başka İspanyol dizide olacak Valeria‘da başrol hem eşiyle hem de romanlarında ilişkilerinde sorun yaşayan bir yazardır. Ancak Valeria‘nın yanında üç iyi yakın arkadaşı vardır. Lola, Carmen ve Nerea her türlü macera ve zorlukta onu desteklemek için yanında yer alır. Valeria ve arkadaşları aşk, kalp kırıklığı, sırlar, kaygılar, arkadaşlık, neşe ve gelecek hayalleri hakkında karışık duygular içindedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu