Bilim KurguHaberWestern

Westworld 4. Sezon Ne Zaman?

HBO’nun sevilen dizisi Westworld, üçüncü sezon finali yapmaya sayılı günler kala hayranlarına sevindirici haber geldi.

HBO kanalının Programlama Başkanı Casey Bloys tarafından yapılan açıklamayla dizi resmen dördüncü sezon onayını almış oldu. “Batı Tema Parkı”ndan yakın geleceğin teknokratik metropolüne dek her bölümden ayrı keyif aldık. Hikayeyi ustaca anlatan Lisa Loy ve Jonathan Nolan’ın hayallerinde dolaştık. Sahip oldukları olağanüstü vizyonun bizi nerelere götüreceğini merak ediyor ve yeni hikayeler için geri sayıyoruz” dedi.

Westworld dizisi üçüncü sezonu 15 Mart’ta başlamıştı. 8 bölümden oluşan 3. sezon, final bölümüyle 3 Mayıs’ta ekranlara gelecek. Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından televizyona uyarlanan, 1973 yapımı Michael Crichton tarafından beyazperdeye taşınan ve aynı adla HBO ekranlarında izlediğimiz dizinin yapımcıları ise J.J. Abrams, Denise The, Athena Wickham, Ben Stepshon ve Richard J. Lewis gibi isimlerden oluşuyor.

Aaron Paul, Vincent Cassel ve Tessa Thompson‘ın yeni katılarak güçlendirdiği oyuncu kadrosunda, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright ve Thandie Newton ise önceki sezonlarda ve bu sezonda da yer alan isimler arasına girdiler.

HBO’nun açıkladığı verilere göre dizi yeni sezonda büyük bir reyting kaybına da uğradı. Ancak covid-19 salgının olduğu bu zamanlarda evlerinde vakit geçirenlerin diziye gösterdiği ilgi sayesinde kanal yönetimi yeni sezona onay verdi. HBO’nun resmi verilerine göre dizinin ilk bölümü 9 milyondan fazla seyirci kitlesine ulaştı.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu