Bilim KurguBiyografiGerilimNetflix

Freud Dizi Konusu Nedir?

Netflix’in uzun zamandır merakla beklenen yeni yapımı “Freud” 23 Mart’ta tüm bölümleriyle ekranlara merhaba dedi!

Ünlü felsefeci Dr. Sigmund Freud‘un hayatını sıra dışı bir şekilde izlediğimiz yapımda, Freud’a Robert Finster hayat veriyor. Freud’un hastası ve medyum olan Fleur Salome karakterini ise Ella Rumpf başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Brigitte Krenn, Freud Philipp Hochmair, Georf Friedrich ve Anja Kling gibi isimler de yer alıyor. Alman yapımı dizinin yaratıcı ekibi ise Stefan Brunner, Marvin Krenn ve Benjamin Hessler‘den oluşuyor.

Netflix Freud Konusu Nedir?

İnsanların zihinlerinin derinlerine inebilmek ve bilinçaltını daha iyi anlamlandırabilmek için geliştirdiği “hipnoz” tekniği ile hastalarını tedavi etmeye çalışan genç ve azimli bir doktor olan Sigmund Freud’un hayatına tanık oluyoruz.

Kendisi hipnoz yöntemine inan bir biliminsanı olsa da, uyguladığı yöntem diğer biliminsanları tarafından şarlatanlık olarak değerlendirilir ve ciddiye alınmaz. Sürekli uyarıcı madde tüketen, neredeyse hiç uyumayan Sigmund Freud, daha sonra hastası olacak özel yeteneklere sahip bir medyum olan Fleur Salome ile tanışır. Salome’un özel yetenekleri, Freud’un hipnoz tekniği ile birleştiğinde ortaya farklı bir hikaye çıkar.

Dizinin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu