ManşetYabancı Diziler

The Loudest Voice Konusu Nedir?

 8 bölümlük dizi olan The Loudest Voice‘un ilk üç bölümünü yayınlandı. Bu dizide Showtime, Roger Ailes’in hayatını anlatıyor. Dizinin yaratıcılığını Tom McCarthy, filmin yapımcılığını ise Blumhouse Television üstlendi.

Russell Crowe, Naomi Watts, Sienna Miller, Seth MacFarlane, Simon McBurney ve Annabelle Wallis gibi isimlerde dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Dizinin konusuna değinecek olursak, Gabriel Sherman’ın Roger Alies hakkında çıkan cinsel taciz suçlamalarının ardından yazdığı kitap olan ”The Loudest Voice in the Room” dan uyarlanan “The Loudest Voice”, Amerikalı medya patronu ve siyasetçi Roger Ailes’in hayatını ve bu iddiaları konu alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=lAnJJHrq0Ws

Roger Alies’ın kariyeri kendisine yapılan taciz suçlamaları sonucunda büyük bir zarara uğramıştı.

Kendisi, yapılan bir çok taciz suçlamaların ardından Fox News’teki görevlerinden de ayrılmıştı.

Dizinin bu sezonunda da ülkenin politik olaylarını, Fox News’in tarihini ve Donald Trump’ın yükselişini ve taciz olaylarının gündeme gelişlerinin nasıl olduğunu izliyoruz.

Kitaba değinecek olursak “ Odada ki Çığlık” olarak dilimize çevrilen kitap ülkemizde de yayımlanmış durumda.

“ Gösterişi Seven, Parlak Zekâlı Roger Ailes, Fox News’i Nasıl Kurdu Ve Bir Ülkeyi Nasıl Böldü… 

New York dergisi muhabiri Gabriel Sherman, Fox News’in son yirmi yılda yaşanan büyük sosyal ve politik çekişmelerde belirleyici bir rol oynamasında katkısı olan büyük beden şahsiyetlerin -Bill O’Reilly, Sean Hannity, Megyn Kelly, Sarah Palin, Karl Rove, Glenn Beck, Mike Huckabee ve diğerleri- yanında, Ailes’in eşsiz dehasına hayat veriyor.“

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu