Haberİptal/DevamManşet

Stranger Things 4. Sezon Ne Zaman?

Stranger Things 4.Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Küçük bir kasabada bir kızın kaybolması ile başlayan hikaye fantastik güçler, gizli deneyler gizemli bir dünyayı oluşturarak nostaljik 80’li yıllardaki hikayesi le izleyici ile buluştu.

Netflix’in heyecanlı dizisi Stranger Things 80 yılların renkli dünyası ile 2016 yıllından bu yana büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Büyülü dünyayı izlerken aynı zamanda diğer bilimkurgu filmlerine de gönderme yapan dizi 2017 yılındaki 2.sezonun ardından 2 yıllık bir aradan sonra 2019 yılında 3.sezonu ile de dikkatleri yeniden çekmeyi başarmıştır.

Dustin, Lucas, Mike ve Will ile başlayan hikaye yardımcı karakterler ile gittikçe genişlemekte her sezonu bir sonraki sezonundan daha fazla heyecanlandıran dizi sezon sayısı arttıkça izleyici sayısını da katlayarak artırmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI

4 günde 40.7 milyon izleyici ile Netflix rekoru!

Duffer Kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği dizi duygusal bir 3.sezon finalinden sonra Stranger Things için akıllardaki soru 4.sezon ne zaman olacak? Duffer Kardeşler’in 4. sezon ile ilgili çalışmalara hız kesmeden başladığını biliyoruz. Ancak Netflix tarafından herhangi bir açıklama henüz gelmedi. 4 günde 40.7 milyon hesap tarafından izlenmesi ile Netflix’in en çok izlenen dizilerinden birisi olması Stranger Things 4. sezon için heyecanlanan hayranlarını biraz bekletecek gibi gözükmekte.

2016 yılında yayımladıkları ilk sezonun sonunda 2017 de 2.sezonu ile Stranger Things sevenleriyle buluşmuştu. Ancak 3.sezonun 2 yıl aradan sonra yayımlanması 4.sezon yayım tarihinin gecikebileceğini düşündürmektedir. Dizinin baş yapımcısı Shawn LEVY dizinin yeni sezonunun gecikebileceği sinyalleri vermesi bu düşünceleri desteklemektedir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu