Netflix

Netflix’in En İyi Türk Dizileri 2022

Netflix kendi yapımlarına yoğun mesai harcarken, Türkçe içerikli yapımlarında sayısını arttırmaya özen gösteriyor.

Netflix’in Türkçe yapımlarına önem vermesiyle beraber Netflix’te severek izleyeceğiniz Türk dizilerinin de sayısı bir hayli artış gösterdi. Bu içerikte sizlere Netflix’te severek izleyebileceğiniz Türk dizilerinden bahsediyoruz.

Atiye 

Güzel ve genç bir ressam olan Atiye, ailesi ve sevgilisi ile normal ve mutlu bir hayat yaşamaktadır. Atiye’nin bu sıradan hayatı bir gün Göbeklitepe’de yapılan gezi ile bir anda değişiyor. Atiye’nin turistik gezi kapsamında bir arkeolog, Atiye’nin bu bölge arasında bir bağ olduğunu keşfeder. Atiye ise bu bağın varlığını anlamak için mücadele ediyor.

Fatma

Fatma bir temizlikçi olarak karşımıza çıkıyor. Hapishaneden çıkan ve bir anda kaybolan eşini ararken istemeden bir cinayet işler. Zafer’in karanlık dünyasındaki arkadaşları bu cinayeti öğrenir. Fatma’nın bu durumdan kurtulması ve Zafer’i bulması için sürekli şüphe çekmeden cinayet işlemesini konu alıyor.

Kulüp

1950’li yıllarını ele alan ve İstanbul’da geçen dizi, uzun yıllar sonra bir araya gelen anne ile kızın hikâyesini gözler önüne seriyor. Hapis yatan Matilda, 1950’lide en ünlü gece kulüplerinde çalışmış ve tek kızı olan Rasel annesini hiç tanımamıştır. Zorlu bir mücadeleyi ele alan film duygu dolu anları sizlere yaşatıyor.

Bir Başkadır

İstanbul’da yaşayan ancak kültürel ve sosyal anlamdan birbirlerinden farklı bir grup insanın bir araya gelerek yaşam hikâyelerini paylaşmasıyla karşımıza çıkan renkleri gözler önüne seriyor.

50 Metrekare

Gölge adında bir kiralık katilin patronlarına ihanet etmesinden sonra terzi dükkânında saklanmaya başlar. Esnaflar ise dükkân sahibinin oğlu olduğunu benimser. Gölge’nin güvende kalmasının tek şartı bu yeni kimlik ile hayatını sürdürebilmesini konu alıyor.

Aşk 101

Netflix’in Türkçe yapımlarında en dikkat çeken ve sosyal medyada çok fazla tartışmaya neden olan Aşk 101, çok renkli karakterlerin bir grup lise öğrencisini canlandırması ve okuldan atılmamak adına çözüm önerilerini izleyicilere gösteriyor.

Hakan: Muhafız

Netflix’in ilk Türk yapımı dizisi olarak karşımıza çıkan Hakan: Muhafız dizisinde normal bir yaşam sürdüren Hakan’ın aslında İstanbul’u korumakla sorumlu bir grubun parçası olduğunu anlamasıyla değişen hayatını ele alıyor.

Börü

Polis Özel Harekat timlerinin hikayesini ekranlara taşıyan Börü, 2014 yılında ülkemizde yaşanıyor. O zamanlarda ülkemizde ki gelişmeleri özel timin gözlerinden karşımıza yansıtan dizi çok fazla beğeni almıştı.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu