Özel Dosya

Aralık Ayında Başlayacak Yapımlar

2017 yılının son ayında televizyon seyircisi ile ilk kez buluşacak dizileri ve televizyon şovlarını sizler için bir araya getirdik;

Jean Claude Van Johnson

16 Aralık tarihinde Amazon platformunda yayınlanmaya başlayacak Jean Claude Van Johnson aksiyon türünde yer alıyor ve kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yapımda Jean-Claude Van Damme, 2008 yılındaki JCVD filminde olduğu gibi, Jean Claude Van Johnson dizisinde de kendisini canlandıracak.

Jean Claude Van Johnson Fragmanı

Happy!

6 Aralık tarihinde Syfy ekranlarında yayınlanacak Happy! seyircisine ilginç ve sıradışı bir senaryo sunarak, fantastik anlar vadediyor. Ünlü çizgi romancı Grant Morrison‘ın imzasını taşıyan dizide, bir tetikçi ile hayali bir pegasus arasında gelişen gizemli ilişki konu ediniyor.

Happy! Fragmanı

Gunpowder

18 Aralık tarihinde HBO kanalında yayın hayatına başlayacak iddialı dizinin kadrosu dikkatleri üzerine çekiyor. Kit Harington, Game of Thrones‘un ardından ikinci kez HBO ile bir araya geliyor. Mini dizi türünde yer alan Gunpowder kadrosunda Mark Gatiss, Liv Tyler, Peter Mullan ve Tom Cullen gibi isimler de yer alıyor. Dizi drama ve tarih türünde yer alıyor.

Gunpowder Fragmanı

Knightfall

6 Aralık tarihinde History ekranlarında yayın hayatına başlayacak Knightfall, epik bir yapım olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Dizide, Haçlı Seferleri‘nin kökenleri ekrana yansıtılıyor.

Knightfall Fragmanı

The Last Post

Amazon platformunda 22 Aralık tarihinde yayın hayatına başlayacak The Last Post 1960’lı yıllarda İngiliz askerlerinin ve ailelerinin Yemen’deki yaşamlarını ekrana yansıtıyor.

The Last Post Fragmanı

Cash Cab

Discovery‘de 4 Aralık tarihinde yayın hayatına başlayacak Cash Cab, uzun bir aranın ardından izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cash Cab Fragmanı

The Fake News with Ted Nelms

13 Aralık tarihinde Comdey Central ekranlarında yayın hayatına başlayacak The Fake News with Ted Nelms‘in kadrosunda The Office‘ten de tanıdığımız ünlü aktör ve komedyen Ed Helms yer alıyor. Yapımda Ted Nelms gündemi mizahi bir dille anlatmayı amaçlıyor.

The Fake News with Ted Nelms Fragmanı

https://youtu.be/XMxE-kFQ3R4

All Def Comedy

1 Aralık tarihinde HBO ekranlarında yayınlanmaya başlayacak All Def Comedy, geçen yıl sonbahar aylarında özel bir bölüm ile açılış yapmış olsa da Aralık ayı boyunca gösterimler devam edecek. Toplam 6 bölümden oluşacak seride Deon Cole, DeRay Davis, Gary Owen, JJ Williamson ve Jess Hilarious gibi komedyenler yer alıyor.

All Def Comedy Fragmanı

Stripped

5 Aralık tarihinde Bravo ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yapım insanları tüm eşyalarından ayırıp ve izole bir düzende yaşamaya başlamalarını ele alıyor. Seri, İskandinavya’daki hit şovdan uyarlanıyor.

Stripped Fragmanı

A Christmas Story Live!

17 Aralık tarihinde FOX ekranlarında yayın hayatına başlayacak A Christmas Story Live! müzikal türde yer alıyor. Canlı olarak yayınlanacak şov, Tony ödüllü bir ekibin imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda Matthew Broderick, Maya Rudolph, Ana Gasteyer, Chris Diamantopoulos ve Jane Krakowski gibi isimler yer alıyor.

A Christmas Story Live! Fragmanı

https://youtu.be/lfOfMFqocnE

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu