Özel Dosya

House of Cards’ın 6.Sezonda Cevaplaması Gereken Sorular

Dikkat! Bu haber House of Cards’ın beşinci sezonu hakkında spoiler içermektedir!

2013 yılında yayın hayatına başlayan ve Netflix platformunun en beğenilen yapımları arasında yer alan House of Cards, adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yayınlanan 13 bölümlük beşinci sezonun ardından Underwood kelimesi artık bizler için bambaşka bir anlam ifade eder hale geldi. Frank‘in uzun vadedeki planı, Claire‘in değişen yüzü ve daha birçok soru yeni sezonda cevaplanmayı bekliyor.

İşte karşınızda House of Cards‘ın yeni sezonda cevaplaması gereken sorular;

Doug’a Ne Olacak?

Dizinin başından beri sevilen karakterler arasında yer alan ve ardından durumu değişen Doug, Underwood‘ların gündeminden düşmüyor. Zoe Barnes konusunun faturası bilindiği üzre Doug‘a kesildi. Frank‘in planı Doug‘ın suçu üstlenmesinin ardından ikisinin de affedilmesi idi. Ancak hepimizin bildiği gibi Claire‘in bu konuda erken davranmaya hiç de niyeti yok.

LeAnn Öldü Mü?

Underwood‘lar için her şeyi yapan ancak sonradan harcanan isimler listesinde kendine yer bulan LeAnn ölüyor mu? En son arabasını ters dönmüş bir halde gördüğümüz LeAnn‘in altıncı sezonda olup olmayacağı büyük merak konusu.

Usher ve Davis’in Geleceği Ne Olacak?

Geride bıraktığımız beşinci sezonun tartışmasız iki yükselen karakteri vardı. Her işi çözmekte uzman Jane Davis ve Cumhuriyetçiler’in kampanya lideri Mark Usher. İki isim de dizinin sezon finalinde Claire‘in yanında toplanmıştı. Asıl soru şu kim Başkan Yardımcısı olacak?

Conway’leri Son Kez Mi Gördük?

Kıran kırana geçen başkanlık yarışını seçilmesine rağmen kaybeden Will Conway‘i intikam yemini etmiş ve hakkını ararken görecek miyiz?

Catherine Geri Dönecek Mi?

Konu şiddet olunca oldukça başarılı ve soğuk kanlı olabilen Frank Underwood‘un son krubanlarından birisi de ona karşı gelen Catherine Durant idi. Durumu ağır olarak duyduğumuz Catherine geri dönecek mi? Merakla bekliyoruz.

Frank Nasıl Yeniden Güçlenecek?

Belki de en çok merak edilen sorulardan birisi bu. Bu sorunun cevabını yeni sezonun ilk bölümünde almak istiyoruz!

Claire ve Frank Ayrılacak Mı?

İkili ilişkileri hiçbir zaman çok çok iyi olmayan Claire ve Frank bu sefer kesin olarak ayrılacak mı? İkili ilk kez bu sezon kendi içlerinde güç savaşına girdi, bakalım bu savaşın galibi kim olacak?

Altıncı Sezon Final Sezonu Mu Olacak?

Netflix ya da House of Cards cephesinden henüz yedinci sezon için bir açıklama yok ancak ufak ufak büyük finalin yaklaştığının maalesef hepimiz bilincindeyiz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu