HaberManşet

The Walking Dead 9. Sezon Ne Zaman?

AMC’nin dünya çapında ses getiren zombi dizisi The Walking Dead ile ilgili takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşım geldi! Dizinin 9. sezonunu sabırsızlıkla bekleyen hayranları yayınlanan afişle birlikte bu noktada daha da iştahlanmışlar diyebiliriz!

Alpha‘nın yer aldığı farklı bir afişle öne çıkan sezon tanıtımında Whisperes‘ın lideri olarak kendisini görüyoruz. Samantha Morton’un canlandırdığı Alpha karakteri yeni sezonda The Walking Dead’e dahil olacak ve ekibe liderlik edecek. 9. sezonun devamında ise geride kalanlar hayatta kalma mücadelesine kaldıkları yerden daha zor bir şekilde devam edecekler ve tanışacakları yeni gruplarla ve karşılarına çıkacak eski gruplarla nasıl bir iletişim içerisinde olacaklar hep birlikte izleyip göreceğiz.

Karakterlerimiz Rick‘in ayrılmasıyla birlikte onsuz hayatın zorluklarını daha çok omuzlarında hissederlerken, kendilerine dahil yabancılaşan ekip üyelerini hiç tahmin etmedikleri zorlukların beklediğini de şimdiden söyleyelim!

Rober Kirkman imzasını taşıyan The Walking Dead yeni sezonuyla 10 Şubat 2019’da ekranlara geri dönecek.

Andrew Lincol’suz The Walking Dead’in oyuncu kadrosu ise Norman Reedus, Ross Marquand, Tom Payne, Danai Gurira, Avi Nash, Nadia Hilker, Xander Berkeley, Khary Payton ve Jeffrey Dean Morgan gibi isimlerden oluşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=u3876qpYBxA

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu