Haber

Ray Donovan 7. Sezon Ne Zaman?

Liev Schreiber tarafından canlandırılan, Showtime‘ın popüler yapımı Ray Donovan 13 Ocak 2019’da 6. sezon final bölümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ray Donovan izleyicileri 6. sezon finalini sabırsızlıkla ve dizinin ara verecek olmasının getirdiği üzüntüyle beklerken Showtime’dan gelen sevindirici haberle bir nebze de olsa içleri rahatlamıştır diyebiliriz.

Ann Biderman imzalı Ray Donovan, 7. sezon onayını da kısa bir süre önce alarak heyecanın kalacağı yerden devam edeceğini izleyicileriyle paylaştı!

New York’un karanlık dünyasını ve bu dünyanın içerisinde yaşayan varlıklı kişilerin çeşitli sorunlarına çözüm hizmeti sağlayan Ray Donovan’ın hikayesinin anlatıldığı yapımda Liev Schreiber ile birlikte Jon Voight, Eddie Marsan, Dash Mihok, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey, Devon Bagby ve Graham Rogers gibi deneyimli isimler eşlik ediyorlar. 6. sezonda ünlü aktris Susan Sarandon‘da yer aldığı Ray Donovan 7. sezonuyla 2019 yılı içerisinde Showtime ekranlarına geri dönecek!

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu