HaberManşet

Narcos: Mexico 2. Sezon Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Netflix‘in ekranları kasıp kavuran fenomen dizisi Narcos‘un Mexico serisinde ilk sezon geride kalırken akıllarda ikinci sezonun nasıl şekilleneceğine dair sorular yer alıyordu.

Netflix bu soruları yaptığı açıklamayla aydınlatmayı başardı! Narcos: Mexico‘nun ilk sezonunda başarılı performansıyla başrol olarak karşımıza çıkan Diego Luna, ikinci sezonda da ekranlardaki yerini almaya devam edecek.

Diego Luna’ya Scoot McNairy ise eşlik edecek yeni bir isim olarak açıklandı. Ünlü uyuşturucu kaçakçısı Miguel Angel Felix Gallardo‘nun hikayesinin ikinci sezonda da devam edileceği Narcos: Mexico’da, DAE ajanı olarak bu defa Scoot McNairy karşımıza çıkacak. İlk sezonda diziye sadece “anlatıcı” olarak katkı sağlayan ve sezonun sonunda seyirciyle buluşan Scoot McNairy daha önce de Halt and Catch Fire, Godless ve True Detective gibi popüler yapımlarla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Mexico City‘de çekimlerine başlanılan Narcos: Mexico, 2019 yılı içerisinde ekranlardaki yerini alması beklenirken dizinin daha önceki sezonunda görmediğimiz Meksika’ya da sonunda kavuşuyoruz! Felix Gallardo’nun ülkenin kaderini değiştiren, tarihine imza atan kartel, yükselişine devam ediyor!

Scoot McNairy’nin performansı kuşkusuz Michael Pena‘nın kartelin peşinde amansız  mücadelesiyle sık sık kıyaslanacak ve Gallardo’nun geleceğine ışık tutacaktır.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu