Haber

Van Helsing 4. Sezon Ne Zaman?

Syfy kanalının korku ve aksiyon türündeki hit yapımlarından Van Helsing izleyicilerine müjde!

3. sezon finaliyle ekranlara veda eden Van Helsing için kanal ve yapımcılar uzun süren toplantılar sonunda yeni bir açıklama yaparak Van Helsing’in hikayesinin yeni bir sezona daha ihtiyacı olduğunu ve 4. sezonuyla da dizinin Syfy kanalında sevenleri ile buluşmaya devam edeceklerini duyurdular.

Nomadic Pictures tarafından geliştirilen ve aralarında Mike Frislev, Evan Tyler, Chad Oakes, Zadoc Angell, Dave Brown ve Daniel March gibi yapımcıların yer aldığı dizide, Vanessa Van Helsing‘in kendisine yardımcı olan az sayıdaki arkadaşlarıyla dünyayı vampirlerden ve kötülüklerden temizlemelerinin hikayesi anlatılıyor.

Dizinin yeni showrunner’ı olan Jonathan Walker ise bu görevden dolayı oldukça heyecanlı! 4. sezon çok daha derinlere inecek, dünyadaki son hedefler artık daha yüzeyde ve yeni kötü karakterler hiç olmadığı kadar daha güçlüler. Bu sezon hayranlarımızla paylaşacağım çok fantastik hikayelerimiz olduğu için de çok mutluyum diyerek sabırsızlıkla 4. sezonu bekleyen Jonathan Walker ile birlikte dizinin başrollerini ise Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Missy Peregrym, Vincent Gale, Christopher Heyerdahl, Rukiya Bernard, Aleks Paunovic ve Trezzo Maharo gibi isimler paylaşıyor.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu