KomediKünyeManşetYabancı Dizi

Insatiable Dizi Konusu Nedir?

Ülkemizde de son derece popüler olan, online platformlardan Netflix‘te yeni bir komedi dizisi daha başlıyor! Kara mizah türünde izleyeceğimiz insatiable dizisi ilk sezonuyla 12 bölüm olarak karşımızda olacak.

Insatiable Dizi Konusu Nedir?

Lauren Gussis imzası taşıyan Insatiable dizisinin başrollerinde Dallas Roberts, Debby Ryan ve Alyssa Milano yer alıyor. Dizinin konusu ise şöyle: Çocukluk yıllarından beri çevresindekiler tarafından zorbalığa uğrayan bir gencin, bu zorbalardan öç almasını işliyor. Kahramanımız Patty, güzellik yarışmasına katılarak zamanında kendisiyle dalga geçen, küçümseyen ve ona zor zamanlar geçirenlerden intikamını alabilecek mi hep birlikte izleyeceğiz.

Dizinin kadrosunda yer alan Dallas Roberts “Bob Armstrong”, Debby Ryan “Patty Bladell” ve Christopher Gorham “Bob Barnard” karakterlerine hayat veriyorlar. Aynı zamanda Kimmy Shileds ve Daniel Kang gibi başarılı oyuncular da dizinin kadrosunda yer alan diğer isimlerden. Her bölümü 45 dakika sürecek olan Insatiable’ın ilk bölümü 10 Ağustos tarihinde yayınlandı. Türkçe altyazılı olarak Netflix Türkiye’den izlenebilir.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu