Haber

Morgan Freeman Ekrana Dönüyor

Geride bıraktığımız Mayıs ayında taciz iddiaları ile gündeme gelen ve hayranlarını şoke eden Morgan Freeman soruşturma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte NatGeo ekranlarına geri dönüyor.

Ortaya atılan iddialara göre, Freeman en az 8 Oscar ödüllü Hollywood yıldızına uygunsuz davranışta bulunmuş ya da taciz etmişti. CNN kanalı tarafından yürütülen araştırmada 16 kadın ile görüşülmüş ve en az 8 kadın maruz kaldıkları olayları anlatmıştı. Ardından başlatılan soruşturma birkaç aydır devam ediyordu ve nihayet sonuca ulaşıldı. NatGeo tarafından yapılan açıklamaya göre ‘endişe oluşturacak bir durumun‘ olmadığı belirtildi.

Kanal, usta aktörün The Story of God‘ın üçüncü sezonu için geri döneceğini; “O an birlikte yürüttüğümüz işle ilgisi olmayan bu suçlamaları duyduğumuzda önlem olarak yeni sezon çalışmalarını durdurduk. Amaç FOX’un bağımsız bir araştırmacı tarafından sürdürdüğü soruşturmanın eksiksiz bir şekilde sonuçlanmasıydı. Sonunda zaten Freeman ile çalışmamızda endişe verici bir durumun olmadığı ortaya çıktı. Şimdi de The Story of God’ın yeni sezon çalışmalarına devam etme kararı aldık.” sözleriyle duyurdu.

Türkiye’de Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi adıyla yayınlanan belgesel, 2016 yılında Emmy ödülüne aday gösterilmişti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu