İptal/DevamKomedi

HBO Dizisi Curb Your Enthusiasm 10.Sezon Onayını Aldı

2001 yılından bu yana yayın hayatına devam eden HBO dizisi Curb Your Enthusiasm onuncu sezon onayını aldı. Larry David‘in kendine özgü mizahıyla bütünleşen, Altın Küre ve Emmy ödüllü komedi dizisi dokuzuncu sezon finalini geride bıraktığımız 3 Aralık tarihinde yapmıştı.

Aldığı ödüller ve istikrarlı yürüyüşüyle dikkatleri üzerine çeken Curb Your Enthusiasm en son SAG Ödülleri‘nde komedi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Oyuncu Kadrosu dallarında aday gösterilmişti.

Dizide Larry David kendisini canlandırıyor. Ve oyuncunun kurgulanmış hayatında yaşadığı absürt, ilginç ve tuhaf olaylar eğlenceli bir şekilde ekrana yansıtılıyor. 2001 yılından bu yana dizinin toplam 90 bölümü izleyiciyle buluştu.

Başarılı komedi dizisi Curb Your Enthusiasm‘in kadrosunda Larry David, Jeff Garlin, J.B. Smoove, Cheryl Hines, Susie Essman, Richard Lewis, Ted Danson, Mary Steenburgen ve Bob Einstein gibi isimler yer alıyor. Onuncu sezon prömiyer tarihi henüz açıklanmayan dizinin prodüksiyonuna önümüzdeki Ocak-Şubat aylarında başlanacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu