Fragman

Doctor Who’nun Noel Özel Bölümünden İki Fragman Geldi

Televizyon tarihinin uzun soluklu yapımları arasında yer alan ve BBC kanalında yayınlanan Doctor Who‘nun Noel Özel Bölümünden ilk iki fragman geldi. 25 Aralık Cuma günü yayınlanacak bölümde ayrıca dizinin en sevilen karakterlerinden River Song‘da başrolde yer alacak.

Doctor Who Noel Özel Bölüm Fragmanı

Doctor Who Noel Özel Bölüm 2. Fragmanı

Artık Doctor Who‘nun bir klasiği haline gelen Noel Özel Bölümleri, bu sene Doktor ve River Song‘un maceralarını kapsayacak. Eylül ayından beri haberdar olduğumuz haberlerde Song‘un diziye döneceği belliydi ancak kocasıyla birlikte döneceği yeni açıklandı. “The Husbands of River Song” adlı özel bölümden paylaşılan iki fragmanda, Tardis‘in kapısını çalan ve ondan yardım isteyen birisini görüyoruz. Yardım etme taraftarı olan Doktor, bir anda karşısında River Song‘u görüyor. Kocasının ölmekte olduğundan bahseden Song, Doktor‘u bu dönüşüyle oldukça şaşırtıyor. Fragmanda Doktor‘un “Ondan hoşlanmadım.” dediğini de duyuyoruz.

Öte yandan 5 Aralık Cuma günü “Hell Bent” adlı 9. sezon 12. bölümü ile sezon finali yapan dizinin yeni sezonu önümüzdeki yılın ortalarında yayınlanmaya başlayacak. Yeni sezon onayını zorlanmadan almayı başaran dizinin 10. sezonu hakkındaki gelişmeleri de anında duyuracağız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu