Haber

2015 Şubat’ın En Yeni Dizileri

Bosch (13 Şubat – Amazon)

bosch

Transparent” ve “Mozar in The Jungle” gibi sağlam yapımlara imza atan Amazon bu defa Michael Connelly‘nin dedektiflik romanlarından uyarlanan bir polisiye dramayı dizi severler ile buluşturuyor.

The Casual Vacancy (15 Şubat – BBC One)

The-Casual-Vacancy

Harry Potter serisinin yaratıcısı J.K. Rowling‘in aynı adlı romanından uyarlanan mini dizi üç bölüm olarak diziseverler ile buluşacak. Hikaye Pagford adlı kırsal bir kasabada geçiyor.

The Book of Negroes (16 Şubat – BET)

the-book-of-negroes

Kanadalı yazar Lawrence Hill‘in ödüllü romanından uyarlanan mini dizi Aminata Diallo‘nun hikayesini ekranlara taşıyor. Bir kuyumcu ve ebe anne-babanın çocuğu olan Aminata 11 yaşında anavatanı Bayo‘dan kaçırılarak Güney Carolina‘da hayatına köle olarak devam etmek zorunda kalır. Aminata’nın yaşam mücadelesinin anlatılacağı yapım 6 bölümden oluşacak ve başrollerinde Aunjanue Ellis, Cuba Gooding Jr. ve Louis Gossett Jr. yer alıyor.

The Odd Couple (19 Şubat – CBS)

The+Odd+Couple

The Odd Couple’ın yepyeni uyarlaması olarak karşımıza çıkan dizide Friends‘in Chandler‘ı Matthew Perry‘yi Oscar Madison rolünde izleyeceğiz. Takıntılı derecede titiz ve temizlik hastası ev arkadaşı Felix Unger rolünde ise Thomas Lennon var.

Önceki sayfa 1 2

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu