Haber

2015 Şubat’ın En Yeni Dizileri

Günler hızla devam ediyor ve yılın ilk ayını geride bıraktık bile. Televizyon dünyası da Şubat ayında durulmuyor, yılın ikinci ve en kısa ayı 8 yepyeni dizinin başladığı bir ay olacak. Hangi diziyi izleyeceğinize karar vermenizi kolaylaştırması için ise alttaki listeyi hazırladık;

Fresh Off The Boat (4 Şubat – ABC)

fresh-boat

Restaurant sahibi Eddie Huang‘ın aynı adlı biyografisinden uyarlanan “Fresh Off The Boat“, 11 yaşında hip-hop aşığı olan Eddie ve ailesinin Washinghon DC’deki Chinatown’dan Orlando- Florida’ya taşınmalarına odaklanıyor.

Allegiance (5 Şubat – NBC)

allegiance

İsrail televizyon serisi The Gordin Cell‘den uyarlanan politik gerilim dizisi, ailesinin gizli Rus ajanları olduğunu öğrenen bir CIA ajanının hikayesine odaklanıyor. CIA ajanı Alex rolünde Gavin Stenhouse var. Hope Davis, Scott Cohen ve Margarita Levieva da yapımda yer alıyor.

Better Call Saul (8 Şubat – AMC)

better-call-saul

Tüm zamanların en iyi dizilerinden “Breaking Bad“in öncesi niteliği taşıyan Better Call Saul, dizinin sevilen karakteri avukat Saul Goodman‘ın hayatını ekrana getirecek. 2002 yılında geçen hikayede Saul’un küçük çapta bir avukat iken yaşadıklarını izleyeceğiz.

The Slap (12 Şubat – NBC)

the-slap

Avustralya yapımı The Slap‘in yeni versiyonu olan mini dizi, bir tokatın insanların hayatlarını nasıl değiştireceğini bizlere aktaracak. Hikaye, yapımın ana karakteri Hector‘un doğum günü kutlamasıyla başlıyor ve tüm aileyi ve arkadaşları bir araya getiren doğum günü partisinde atılan bir tokat hem ailenin dağılmasına hem de bir çok sırrın ortaya çıkmasına neden olacak. 

1 2Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu