HaberÖzel Dosya

2014 – 2015 Sezonunun En İyi 10 Dizisi

4 – The Leftovers

the_leftovers

HBO ekranlarında yayımlanan, Tom Perrotta‘nın romanından uyarlanan dizide başrolleri; Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston ve Chris Zylka paylaşıyor. Aynı zamanda Liv Tyler‘ı da Meg Abbott karakteriyle izliyoruz. Dünya genelinde bir grup insanın özellikle de Kevin Garvey’in (Justin Theroux) başkanlığını yaptığı kasabada gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Sonrasındaki sır perdesinin çözülmesini konu alan The Leftovers’ın 2. sezonu önümüzdeki ekim ayında başlayacak.

3 – Game of Thrones

game+of+thrones

Başlayacak, başlıyor, ilk dört bölümü sızdırılmış derken Taht Oyunları‘nın 5. Sezonu 14 Haziran Pazar günü sona erdi. Diğer sezonların aksine daha sürükleyici, hızlı bir şekilde başlamıştı 5. Sezon. Bu sezon birçok beklentinin karşılığını gördüğünü söyleyebiliriz.

George R.R. Martin’in 1996 yılından beri yazdığı Taht Oyunları kitaplarından ekrana uyarlanan dizide A Dance with Dragons (Ejderhaların Dansı) 5. kitabıyla bu sezonu da geride bırakmış olduk. Ancak dizi net olarak kitaba bağlı kalmadığı ve kendi içerisinden birçok hikaye çıkarttığı için, önümüzdeki sezonlarda da birçok sıra dışı hikaye izleyebileceğiz. Kuşkusuz bu sezona damgasını vuran olay Jon Snow’un son bölümde 6 defa bıçaklanması oldu. Bunun dışında yaşanan birçok olay

Listenin devamı için, bir sonraki sayfaya geçin.

Önceki sayfa 1 2 3 4 5 6Sonraki sayfa

Umut C

#dizimood kurucusu, yabancı dizi izlemeyi sever.

İlgili Makaleler

5 Yorum

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu