İptal/Devam

Wisdom of the Crowd İptal Edildi

CBS kanalında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve kadrosunda Entourage adlı dizi ile Altın Küre ödülü kazanan Jeremy Piven‘ın yer aldığı Wisdom of the Crowd iptal edildi.

CBS, standart bir biçimde 13 bölüm olarak sipariş edilen ve bunlardan 9 tanesi yayınlanan sonbahar dizisi için ekstra bölüm siparişi vermemiş ve dizinin akıbeti merak konusu olmuştu. CBS‘in sipariş vermeme nedeni olarak ise Jeremy Piven’a yöneltilen taciz suçlamaları olarak gösteriliyor. CBS kanalı, bu suçlamaların ardından durumla ilgili olarak araştırmalara başlamış; dizinin kaderini belirleyecek devam ya da iptal kararını son ana kadar bekletmeyi seçmişti. Bu süreçte senarist odasını açık tutmak için de 3 ekstra bölüm sipariş edilmişti.

Wistom of the Crowd Fragmanı

Zeki bir teknoloji milyarderiyken şirketini satıp, kızının cinayetinin arkasında yatan sebepleri çözmeye karar veren ve bu esnada suçları aydınlatmada kullanılacak devrimci çözümler yaratan Jeffrey Tanner‘ın hikayesi bizlere aktarılıyordu. Dizide Piven, başkarakter Jeffrey Tanner‘a hayat veriyordu.

Altın Küre ödüllü oyuncu Piven kendisine yöneltilen hiçbir suçu kabul etmemiş ve tam tersi başka bir aktörün ona tacizde bulunduğunu açıklamıştı.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu