Fragman

Ray Donovan 5.Sezon Fragmanı

Bir yandan Los Angeles’ın en köklü ve ünlü ailelerinin sırlarıyla bir diğer yandan ise kendi sorunlarıyla uğraşan Ray Donovan‘ın yeni macerasına az bir süre kaldı. Bu sezon Tinseltown teması ile hayranlarının karşısına çıkacak yapımdan yeni bir fragman geldi. Yayınlanan fragman sayesinde sezon boyunca ünlü medya danışmanı Samantha Winslow rolünde izleyeceğimiz Susan Sarandon‘la ilk tanışmamızı da gerçekleştiriyoruz.

Yapımın yeni bölümlerinde Sarandon‘un yanı sıra Chicago Fire‘dan Brian White, Hawaii Five-0‘dan Lili Simmons, American Horror Story‘den Adina Porter, Entourage‘dan Rhys Coiro ve True Blood‘dan Tara Buck‘ı izleme fırsatımız olacak.

Ray Donovan 5.Sezon Fragmanı

https://youtu.be/fYwVPi13qd4

2013 yılında Showtime kanalında yayın hayatına başlayan Ray Donovan beşinci sezonu ile 6 Ağustos tarihinde ekranlardaki yerini alacak

Son olarak dizinin yeni sezonu hakkında açıklama yapan showrunner David Hollander, “Donovan ailesinin Hollywood’a girişinin ardından birlikte çalışmaya başladıklarını izlemek için sabırsızlanıyorum, güzel bir Hollywood hikayesi ile ekranlara döneceğiz.” demişti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu