Haber

Jon Snow’un Gerçek Kimliği Açıklandı

Dikkat! Bu haber Game of Thrones hakkında spoiler içermektedir!

Henüz yanıtını bilmediğimiz ve en çok merak ettiğimiz Game of Thrones sırlarından birisi de Jon Snow‘un kimliği. Bu konu hakkında şu sıralar dedikodu kazanı şiddetle kaynamaya devam ediyor. Dizinin akışında büyük bir rol oynayacağı belli olan Jon Snow‘un kimliğinin ortaya çıkıp çıkmadığı ise en büyük merak ve tartışma konusu.

Altıncı sezon finalinde; Bran zaman yolculuğu sırasında genç Ned Stark‘ın doğumunun ardından ölmek üzere olan kız kardeşi Lyanna‘nın yanına gittiğini görmüştü. İşte bu sahnede Lyanna kardeşine bebeğin adını fısıldamıştı. Dudak okumayı başaran Game of Thrones hayranları bebeğin isminni Jaehaerys olduğunu forumlarda uzun bir süre tartışmıştı. Bugün ise Empire Magazine bu ismin Jon Snow‘a ait olduğunu açıkladı ve son yazılarında; “Altıncı sezonun son bölümünde Bran’in yolcuğunu sırasında Jon’un doğumunu görmüş ve gerçek adını öğrenmiştik: Jaehaerys Targeryan.” denildi.

Henüz bu iddia ile ilgili dizi ekibi tarafından herhangi bir açıklama gelmedi ancak böylesi bir ismin hem hayranlar hem de Empire tarafından ortaya atılması teorinin gerçek olma olasılığını güçlendirmiyor değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu