FragmanKomedi

Onur Ünlü’nün Yeni Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Onur Ünlü‘nün merakla beklenen yeni komedi dizisi Dudullu Postası‘ndan ilk fragman yayınlandı. BluTV ekranlarında yayınlanacak dizi Penguen Dergisi çizerlerinden Serkan Çelik‘in yine aynı adlı köşesinden ilham alınarak uyarlandı. Dudullu’da geçen komik bir hikayeyi odağına alan dizinin kadrosunda; Ali Atay, Serkan Çelik, Erkan Can, Güven Kıraç, Hazar Ergüçlü, Bülent Şakrak, Taner Ölmez, Ahmet Rıfat Şungar, Levent Tülek, Ayda Aksel, Özgür Emre Yıldırım ve Aslı Bekiroğlu gibi isimler yer alıyor.

Dudullu Postası Fragmanı

Dudullu Postası Konusu

Yapım ekibinde ve oyuncu kadrosunda birçok önemli isim yer alan dizide, yeteneksiz gazeteci Asım, kendine hayranlığından kör olmuş birisidir, Asım‘ın tek hayali Dudullu’da yerel bir gazete çıkarmak ve başarılı olmaktır. Asım sonunda hayalini gerçekleştirir. Arkadaşları Cem ve Ersan‘la birlikte gazetede çalışmaya başlayan Tayfur bir yandan aşık olduğu Melis‘e ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki ‘Kayıp Babalar‘ı bulmaya çalışır.

Son yılların başarılı isimlerinden Onur Ünlü Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Beş Kardeş gibi dizilere, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Cingöz Recai ve Put Şeylere olmak üzere de üç farklı film ile beyaz perdede izleyicinin karşısına çıkmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu