İptal/Devam

Netflix Dizisi Frontier 3.Sezon Onayını Kaptı

2016 yılında Netflix platformunda yayın hayatına başlayan ve başrolünde Game of Thrones‘dan tanıdığımız Jason Momoa‘nın yer aldığı dönem dizisi Frontier üçüncü sezon onayını kaptı. Dizinin üçüncü sezonu toplam 6 bölümden oluşacak ve 2018 yılında yayınlanacak.

Peter Blackie, Brad Payton ve Rob Blackie‘nin imzasını taşıyan yapımda Jason Momoa‘nın canlandırdığı Declan Harp adlı ana karakterin hikayesine odaklanılıyor. Yarı İrlandalı yarı Amerikan bir kanun kaçağı olan Declan Harp, 1700’lü yılların Kanada ve Amerikasında yaygın olan yasa dışı kürk ticaretinde yer alan önemli aktörlerden birisidir. Bu yıllar, daha fazla servet ve güç için verilen acımasız savaşlarla tarihe adını yazdırmıştır.

Kanada ve Amerika ortak yapımı olan Frontier‘ın kadrosunda Momoa‘ya Alun Armstrong, Landon Liboiron, Zoe Boyle, Evan Jonigkeit, Allan Hawco, Jessica Matten, Katie McGrath, Breanne Hill, Lyla Porter-Follows ve Greg Bryk gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Edwina Follows, John Vatcher, Alex Patrick, Peter Blackie, Sherry White, Perry Chafe, Jeff Fierson ve Michael Levine gibi isimler yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu