HaberManşetYabancı Diziler

Jack Reacher Romanları Televizyona Uyarlanacak

Sinema salonlarında Tom Cruise‘un hayat verdiği aksiyon dolu Jack Reacher serisi bu kez küçük ekrana taşınıyor. Projenin başında ise Jack Reacher romanlarının yazarı Lee Child bizzat yer alacak.

Sinema salonlarında iki kez vizyona giren Jack Reacher ve Jack Reacher: Never Go Back roman yazarı Lee Child’a göre okurlarını tam olarak tatmin edemedi. Sürekli aynı şikayetleri aldığını berliten Child, “Tom’u çok küçük buldukları için filmleri izlemediğini söyleyen on binlerce mektup aldım.” dedi ve devam etti, “Reacher’ın cazibesi, çok fazla göz korkutucu olmasından kaynaklı. Hiçbir şey yapmasa da odada bulunması bile insanları tedirgin eder. Tüm yeteneklerine rağmen Cruise bunu temsil edemedi gibi hissedildi. Bu yüzden okurlar en başından beri bu duruma karşıydılar.” dedi.

Dizinin başrolünde, romanlardaki karakterin fiziksel özellikleriyle daha çok bağdaşan bir oyuncunun yer alacağının da altını çizen Child, ayrıca televizyonun sinemaya göre daha esnek olduğunu ve “a sınıfı” bir oyuncu bulmak zorunda da kalmayacakları için mutlu olduklarını dile getirdi.

İlk kez 1997 yılında okurları ile tanışan Jack Reacher serisi toplamda 22 romandan oluşuyor. Dizinin her bir sezonunun bir romandan uyarlanması planlanıyor. Ancak yayın tarihi ve oyuncu kadrosu netleşmiş değil.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu