Haber

Blindspot Japonya’da!

Martin Gero tarafından yaratılan ve bu sezon yayın hayatına başlayan Blindspot dizisi artık Japonya’da, WOWOW adlı kanalda da yayınlanacak. Bir süredir Amerikan dizileri Japon kanallarına satılıyor ve yeni sezonlarıyla birlikte orada da takip ediliyordu. Bu sezon oluşturduğu geniş bir hayran kitlesiyle Japon kanalına satılan Blindspot başarılı bir iş çıkardı.

Berlanti Productions’un Warner Bros. ile birlikte ortaklaşa yürüttükleri Blindspot, ilk bölümünde 3.1 reyting oranı ve 10.6 milyon izleyiciyle diğer rakiplerini geride bırakmış ve bizleri şaşırtmıştı. Ardından açıklanan DVR sonuçlarına göre totalde 15.2 milyon izleyiciye ulaşan yapım, yeni sezona en iyi başlangıç yapan diziler arasında yer almıştı. Geride bıraktığımız ay ikinci sezon onayını da almayı başaran Blindspot dizisi Japonya’da Zoo ve The Player‘ın ardından yayınlanan üçüncü Amerikan dizisi olacak.

Blindspot Konusu Nedir?

Kadrosunda, Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Audrey Esparza, Rob Brown ve Ashley Johnson gibi isimlerin yer aldığı yapımda, esrarengiz bir kadın, çırılçıplak şekilde Times Meydanı’nın ortasında bir torbanın içinde uyanır. Kim olduğunu, nereden geldiğini ya da kendisi hakkında en ufak bir soruya verecek cevabı olmadığını bilen bu kadının üstelik bütün vücudu esrarengiz dövmeler ile kaplıdır.

Blindspot Fragmanı

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu