Fragman

Flesh and Bone Dizisi Fragmanı Yayımlandı

Starz kanalında yayımlanacak olan yeni dizi Flesh and Bone‘in ilk fragmanı yayımlandı. Dizi toplam 8 bölümden oluşacak, bir mini seri özelliği taşıyor. Dizinin konusu ise, New York şehrinde bulunan en kaliteli ve en prestijli bale okullarından birisine kabul edilen genç ve hırslı bir kızın öyküsü olarak tanımlanıyor.

https://youtu.be/C8wKm3grIxc

Yapımın başrolünde, Black Swan filmi ile bütün dikkatleri üzerine toplayan Sarah Hay yer alıyor. Başarılı oyuncu bu yeni dizide ise Claire isimli bir balerini canlandıracak. Claire, sorunlu bir geçmişe sahip ve kabul edildiği elit sınıfta bütün zorluklara göğüs germeye çalışacak ve elinden gelenin en iyisini yapmak ümidiyle mücadele edecektir.

Başrolde Sarah Hay‘e eşlik edecek diğer isim ise, Ben Daniels olacak. Başarılı oyuncuyu House of Cards dizisinde canlandırdığı Adam Galloway karakterinden hatırlayabilirsiniz. Başarılı oyuncu bu yeni dizide, Claire karakterine akıl hocalığı yapacak ve disipline sokmaya çalışacak olan Paul isimli karaktere hayat verecek. Yapımın kadrosunda ayrıca, Damon Herriman, Tovah Feldshuh, Tina Benko ve Josh Helman gibi isimler yer alıyor.

Kevin Brown, Lewrence Bender ve John Melfi gibi isimlerin yapımcılığını üstlendikleri Flesh and Bone dizisi 8 Kasım 2015 tarihinde Starz kanalında yayımlanacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu