Bilim KurguHaber

Sense8 Ne Zaman Final Yapacak?

Netflix platformunun sevilen dizileri arasında yer alan Sense8‘in ne zaman final yapacağı belli oldu. Geniş hayran kitlesi tarafından yapılan baskılar sonucu, iki saatlik özel bir final bölümüyle ekranlara veda etmesi kararlaştırılan dizi, 8 Haziran 2018 tarihinde son kez sevenleriyle bir araya gelecek.

Kadrosunda, Toby Onwumere, Tina Desai, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Brian J. Smith ve Max Riemelt gibi isimlerin yer aldığı bilim kurgu dizisi, Matrix‘in yönetmenleri olan Wachowski Kardeşler ve J. Michael Straczynski‘nin imzasını da taşıyor.

8 Haziran tarihinde son kez izleyicinin karşısına çıkacak yapımda, dünyanın sekiz farklı yerinde yaşanan ve gizemli bir şekilde birbiriyle bağlantıları olan sekiz ayrı kişi merkeze alınıyordu.

İki sezon Netflix‘te yayınlandıktan sonra 2017 yılında final yapan dizinin iptal haberi geldiğinden beri, dizinin sevenleri tarafından birçok kampanya yapılmış ve bu çabalar sonuçsuz kalmamıştı. İki saatlik özel final bölümü, dizinin sevenlerini bir nebze olsun mutlu etti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu