Haber

Halo Uyarlaması İptal Mi Edildi?

Birkaç yıldır konuşulan ve akıbeti merakla beklenen Halo uyarlamasının iptal edildiği son günlerde tartışılan konular arasında yer alıyordu. Steven Spielberg tarafından uyarlanacağı bilinen dizi Showtime ekranlarında yayınlanacaktı. Ancak uzun bir süredir somut bir gelişmenin yaşanmaması projenin rafa kalktığı iddialarını da güçlendirmişti.

Durum böyle olunca Showtime Genel Müdürü David Nevins, projenin iptal edilmediğini, Halo uyarlaması için çalıştıklarını ve Spielberg‘in de hala yapımdaki yerini koruduğunu belirten bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Uzak bir gelecekte geçen Halo, insanlığın hayatta kalmayı başaran son topluluklarıyla uzaylı güçler arasındaki savaşı ve burada görevli başarılı asker Master Chief‘in hikayesi merkezine alıyor.

Halo‘nun video oyunu 2000’li yılların başında piyasaya çıkmış ve ardından sektörün popüler yapımlarından birisine dönüşmüştü. Öyle ki, video oyunu dünya genelinde 70 milyondan fazla kopya satarak ne kadar sevildiğini ve takipçisi olduğunu da ortaya koymuştu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu