Haber

Yeni ‘Doctor Who’ Oyuncuları Açıklandı

2005 yılından bu yana yayınlanan, küçük ekranın en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Doctor Who‘nun yeni sezon kadrosunun tamamı açıklandı. Buna göre başarılı yapımın yeni sezonunda beş yeni karakterle karşılaşacağız.

2018 yılının sonlarında izleyicinin karşısına çıkacak dizinin yeni sezonundaki en önemli değişiklik, daha önce de duyurulduğu gibi Jodie Whittaker‘ın ekibe dahil olması ve The Doctor rolünde ilk kez bir kadını izleyecek olmamız. 13. Time Lord‘u olan Whittaker, bayrağı Peter Capaldi‘den devralacak.

Whittaker‘a yapacağı yolculuklarda Graham karakterine hayat veren Bradley Walsh, Ryan karakteriyle Tosin Cole ve Yasmin rolündeki Mandip Gill eşlik edecek. Diziye eklenen bir diğer isim ise Sharon D. Clarke oldu.

İkonik yapım Doctor Who‘daki bu büyük değişiklikler hakkında açıklama yapan yürütücü yapımcı Chris Chibnall; “Yeni Doktor yeni arkadaşlara ihtiyaç duyacak. Mandip, Tosin ve Bradley Britanya’nın en yetenekli oyuncuları” dedi ve ilk Doctor Who deneyimini siyah beyaz ekranda yaşadığını, o günlerden beri yapımın büyük bir hayranı olduğunu ekledi.

Toplam 10 haftalık bir maratondan oluşacak yeni sezonda ilk bölüm 60 dakika, diğer bölümler ise 50’şer dakika sürecek.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu