Haber

Ünlü Aktris Jim Carrey’nin Rol Arkadaşı Oldu

Dave Holstein‘in yaratıcısı olduğu, yönetmen koltuğunda Eternal Sunshine of the Spotless Mind‘in ünlü yönetmeni Michel Gondry‘nin yer alacağı ve başrolünde Jim Carrey‘nin olduğu Kidding‘in kadın başrolü belli oldu. Showtime kanalında yayınlanacak komedi dizisine ünlü aktris Catherine Keener dahil oldu. Keener, küçük ekran izleyicisinin karşısına ilk kez başrolde çıkacak.

Catherine Keener

Michel Gondry ve Jim Carrey‘nin ikinci kez bir araya geleceği proje, çocukların en sevdiği televizyon yüzlerinden biri olan Mr. Pickles‘ın gerçek hayattaki adıyla Jeff‘in hayatına odaklanıyor. Bir neslin beraber büyüdüğü ekran karakteri olan Jeff, aynı zamanda milyarlarla oynayan bir şirketin de sahibidir. Jeff‘in ailesiyle sürdüğü rahat yaşam, ailesinde patlak veren bir krizle alt üst olur.

Keener, yapımda, Jeff‘in çocuk şovundaki kuklaları yapan Deirdre adlı karaktere hayat verecek. Sinemanın ünlü yüzlerinden olan Keener‘ı daha önce 6 bölümlük mini HBO dizisi Show Me a Hero‘da izleme fırsatı bulmuştuk. Keener sinemada yakın zamanda Jordan Peele imzalı Get Out filminde rol almıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu