Haber

True Detective’in 3.Sezonundan Mahershala Ali’ye Onay Geldi

HBO‘nun sevilen ve merakla beklenen dizisi True Detective, 3. sezonunda Mahershala Ali‘yi kadrosuna kattığını onayladı.

İlk sezonuyla harika eleştiriler alan ve seyirciyi ekrana bağlayan suç antolojisi True Detective, Nic Pizzolatto tarafından yaratılmış ve senaryoya çevrilmişti. İlk sezonunda Matthew McConaughey ve Woody Harrelson‘ın başrolü paylaştığı yapım Dora Lange davası ile geçmiş, Cary Fukunaga yönetmenliğinde 2014 yılında en iyi dram dizisi ödülünü almayı başarmıştı.

Ancak ilk sezonun tamamını yöneten Fukunaga, ikinci sezon için yapıma dönmedi ve bunun yerine dizinin bölümlerini farklı yönetmenler üstlendi. Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch gibi isimleri kadrosuna katan dizinin ikinci sezonu ne yazık ki bekleneni verememiş ve birçok eleştiri almıştı. Kanal üçüncü sezon için işleri sağlama almak istedi ve Mahershala Ali‘nin kadroya alındığı haberi ile birlikte dizi yeniden sahalara dönüş sinyalini verdi.

Henüz HBO tarafından projeye yeşil ışık yakılmasa da HBO, Nic Pizzolatto ve David Milch‘i üçüncü sezonu senaryoya dökmesi için bir araya getirdi. Sezonun konusu ya da ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil ancak yeni sezon için hareketlenmelerin olması True Detective hayranlarını mutlu etmeye yetti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu