Haber

The Flash Supergirl Arrow ve Legends of Tomorrow’un Yapımcısı Kovuldu

Ekim ayından bu yana taciz suçlamalarıyla gündeme gelen The Flash, Supergirl, Arrow ve Legends of Tomorrow gibi ünlü dizilerin yapımcısı Andrew Kreisberg, serilerin yapımcı şirketi olan Warner Bros. Television tarafından görevinden alındı.

Kreisberg‘e yöneltilen taciz iddialarının ardından Warner Bros. Television Group‘un başlattığı inceleme Kreisberg’in aleyhine sonuçlandı. Warner Bros. Television‘ın yaptığı detaylı inceleme sonucunda Kreisberg‘in işinin sonlandırıldığı, şirket çalışanları ve dizilerin yapımında yer alan tüm çalışanlar için güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için çaba sarf ettikleri belirtildi. Yapım şirketinin yanı sıra Berlanti Productions da Warner Bros‘un bu kararını desteklediğini açıkladı.

The CW ekranlarında yayınlanan DC kahramanlarının yer aldığı önde gelen başarılı dizilerin mimarları arasında yer alan Kreisberg, The Flash, Supergirl, Arrow ve Legends of Tomorrow gibi serilerde yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak imzasını atmıştı.

Andrew Kreisberg‘e yöneltilen suçlamalar, The Flash ve diğer dizilerde yer alan çalışanları itiraflarıyla ortaya çıkmış ve şok etkisi yaratmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu