Haberİptal/Devam

Taciz İddialarının Ardından House Of Cards İptal Edildi

Geride bıraktığımız günlerde Star Trek: Discovery‘de rol alan oyuncu Anthony Rapp 14 yaşındayken usta oyuncu Kevin Spacey‘nin tacizine uğradığını açıklamış ve gözler Kevin Spacey‘e çevrilmişti. Basında büyük bir yankı uyandırarak şok etkisi yaratan iddianın ardından Spacey bir metin yayınlayarak Rapp‘ten özür dilemiş, olayı hatırlamadığını ekleyerek eşcinsel olduğunu da açıklamıştı.

Deadline‘da yayınlanan habere göre Netflix platformu Spacey‘nin başrolünde yer aldığı House of Cards‘ı iptal etme kararı aldı. Buna göre yapım 2018 yılında yayınlanacak 6. sezonun ardından ekranlara veda edecek. Netflix ve yapımcı şirket Media Rights Capital, oyuncuları ve teknik ekibi telefon ile arayarak iptal kararını duyurdu. Ardından Spacey ile ilgili haberlerden endişe duyan Netflix ve Media Rights Capital görevlileri House of Cards çekimlerinin yapıldığı Baltimore’a giderek oyuncular ve teknik ekiple buluştu. Ayrıca o esnada Kevin Spacey‘nin sette olmadığı da vurgulandı.

Deadline ayrıca Spacey‘nin başrolünde yer alacağı Netflix filmi Gore için de her an iptal kararının açıklanabileceğini yazdı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu