Haber

Sophie Turner Açıkladı: Game of Thrones Final Sezonu 2019’da

Yayınlanmaya başladığı günden bugüne kadar birçok rekor kıran ve ödül toplayan Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu Sophie Turner final sezonu hakkındaki söylentilere nokta koydu. Dizinin son sezon prömiyeri 2019 yılında olacak!

Dizide hayat verdiği Sansa Stark karakteri ile üne kavuşan genç aktris, Variety dergisine verdiği röportajda; “Dizinin final sezonunun çekimlerine 6-7 ay sonra başlanacak, dizi 2019 yılında prömiyer yapacak” dedi. Böylelikle dizinin beklenenden çok daha ileri bir tarihte döneceği resmiyete kavuşmuş oldu.

HBO programlar müdürü Casey Bloys, geride bıraktığımız Haziran ayında verdiği röportajda dizinin 2019 yılında geri döneceğinin sinyallerini vermiş ve David Benioff , D.B. Weiss ikilisi final sezonunun senaryosunu yazarken, kendisinin de zamanlama ve programlama konusunda daha iyi fikir bulabileceğinin altını çizmişti.

Son olarak Ekim ayında dizinin ünlü isimlerinden Liam Cunningham, prodüksiyona başlamak için hazırlıkların hızlandığını ve son sezonun çekimlerinin 2018 yazında başlanacağını açıklamıştı. Dizinin prömiyer tarihinin 2019 yılına sarkmasının en büyük nedeni olarak meşakkatli post-prodüksiyon süreci gösteriliyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu