FragmanYerli Diziler

Show TV’nin Yeni Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

Yayın tarihi henüz belli olmayan, Show TV‘nin yeni dizisi ‘Yuvamdaki Düşman‘ın ilk fragman yayınlandı. Diziden paylaşılan ilk fragmanda dizinin entrikalarla dolu hikayesi ilk olarak dikkat çekiyor. Aslı Tandoğan‘ın hayat verdiği Yasemin ve Pamir Pekin‘in hayat verdiği Murat karakteri, bebeklerinin doğmasıyla birlikte çok mutlulardır. Bu mutlu yuva Ece Çeşmioğlu‘nun hayat verdiği Ceren karakterinin hayatlarına girmesiyle değişmeye başlar. Yasemin ise ailesine olan güvenini dile getirirken gelecek kötü günlerin de ipuçlarını veriyor.

Yuvamdaki Düşman Fragmanı

Psikolojik gerilim türünde yer alan dizide, küçük yaşlardan itibaren imrendiği ve hayaliyle yaşadığı hayata kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapan hırslı bir genç kadının öyküsüne odaklanıyor.

Düş Gezginleri‘nin prodüksiyonunu üstlendiği Yuvamdaki Düşman‘ın senaryosu Rüya İşçileri‘ye ait. Dizinin yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar yer alırken, oyuncu kadrosunda, Pelin Öztekin, Rıza Akın, Hakan Dinçkol, Doğaç Yıldız, Sultan Köroğlu Kılı, Cansu Türedi gibi isimler yer alıyor. Yapımda, Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk ise konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu