HaberYerli Diziler

Prison Break Türkiye Uyarlaması Mı Geliyor?

İlginç bir iddia ile karşınızdayız. Bu iddianın sahibi ise Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu. İddiaya göre Türkiye’de birçok başarılı dizinin arkasında imzası bulunan Ay Yapım, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip Prison Break‘in Türkiye uyarlaması için çalışmalara başlamış. Ve başrolde Kıvanç Tatlıtuğ yer alacakmış!

Eyüboğlu‘na göre; Ay Yapım dizinin uyarlaması için FOX Türkiye ile görüşmüş ve Tatlıtuğ ile de el sıkışmış. Sözleşme sürecinde olan uyarlamayı FOX‘a kaptırmak istemeyen kanallar ise Tatlıtuğ ve yapım şirketi için fiyat artırmış.

Bu iddianın doğruluğu tartışılır ancak böylesi başarılı bir dizinin Türkiye uyarlaması nasıl olur diye düşündüğümüzde tamamıyla Amerikan hapishanelerine ait bir alt kültürle harmanlanan Prison Break‘in olası Türkiye uyarlamasında örneğin, T-Bag karakteri izleyici karşısına nasıl çıkar, bu karaktere kim hayat verir ya da karakter üzerinde yapılacak herhangi bir yumuşatma dizinin ruhunu olumlu/olumsuz nasıl etkiler gibi basit sorular ilk akla gelenlerden…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu