Haber

Lena Headey de Harvey Weinstein’ın Tacizine Uğradığını Açıkladı

Weinstein skandalı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Game of Thrones‘un yıldız ismi Lena Headey de Harvey Weinstein‘ın cinsel tacizine maruz kaldığını açıkladı. Başarılı aktris bu sarsıcı olayla ilgili detayları Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Ünlü oyuncu ve Weinstein 2005 yılında Venedik Film Festivali‘nde tanıştılar. Burada Weinstein, Headey‘e yürüyüşe çıkmayı teklif etti ve yürüyüş esnasında bir imada bulundu. Headey ise şoke oldu ve konuyu gülümseyerek geçiştirdi.

İkili yıllar sonra profesyonel nedenlerden dolayı Los Angeles’ta bir kahvaltıda karşı karşıya kaldı ve filmler hakkında konuşulurken konu bir anda aktrisin aşk hayatına geldi. Weinstein; “Sana bir senaryo vermek istiyorum, odama çıkalım” dedi ve bunun üzerine asansöre bindiler. İkili asansördeyken Headey orada bulunmasının tek nedeninin iş olduğunu tekrar belirtti. Weinstein ise bu uyarıya karşı sessiz kaldı ve elini Headey‘nin beline koyarak sessiz bir şekilde odaya yürüdüler. Oda kapısının anahtarı çalışmayınca Weinstein öfkelendi ve birlikte tekrar aşağı indiler. Başarılı isim, Weinstein‘in kendisini valeye bıraktığını ve kulağına eğilip “Bunu menajerine ya da ajansına, kimseye anlatmayacaksın“, dediğini, kendisinin ise arabasına giderek ağlamaya başladığını açıkladı.

Harvey Weinstein

Lena Headey

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu