Haber

Law & Order: SVU Weinstein Skandalını İşleyecek

Uzun yıllardır yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden NBC dizisi Law & Order: Special Victims Unit 2018 yılında yayınlanacak bir bölümünde Harvey Weinstein‘den hareketle büyük bir taciz skandalını işleyecek.

Ne Olmuştu?

5 Ekim 2017 tarihinde New York Times gazetesinde yayınlanan ve Harvey Weinstein‘in tacizine uğradığını iddia eden bir çalışma arkadaşının açıklamaları büyük bir yankı uyandırmış ve başka isimler de bu çirkin tacize uğradıklarını açıklamışlardı.

Dizide ise bu durum,

Weinstein örneğinden yola çıkılarak çalışma ortamındaki taciz kültürünü işleyecek. Ne var ki hikaye bu kez Hollywood‘da değil, havacılık sektöründe geçecek.

Dizinin yürütücü yapımcısı Michael Chernuchin, Entertainment Weekly‘e yaptığı açıklamada, pilotlarla ilgili bir bölüm hazırlamaya başladıklarında Weinstein skandalının ortaya çıktığını ve Hollywood‘da aktristlerin yaşadıklarının kendi hikayelerindeki karakterlerle aynı olduğunu fark ettiklerini, böylece Weinstein olaylarının detaylarını, uçak pilotları üzerinde kullanmaya karar verdiklerini açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu