HaberManşetYabancı Dizi

Game of Thrones’un 8.Sezonundan İlk Teaser Yayınlandı

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesi bulunan ve yayınlanan yedi sezonuyla birlikte büyük başarılara imza atan Game of Thrones serisinin sekizinci sezonundan ilk teaser yayınlandı.

HBO kanalında yayınlanan dizinin teaser’ı final sezonuna ait herhangi bir görüntü içermese de , heyecanlanmamak pek de mümkün değil. D.B. Weiss ve David Benioff ikilisinin yarattığı dizinin final sezonu toplam altı bölümden oluşacak ve macera kaldığı yerden devam edecek. Gece Kralı’nın ürkütücü ordusuyla güneye ilerlemesine, Cersei’nin taht kavgasına ve Daenerys ve Jon’un sonunda güçlerini birleştirmesine şahitlik edeceğiz.

Kadrosunda Lena Headey, Peter Dinklage, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau ve Sophie Turner gibi isimlerin yer aldığı yapım 2011 yılında hayatımıza girmiş ve her yeni sezonda izleyici kitlesi katlayarak reyting rekorları kırmıştı. Toplam yedi bölümden oluşan yedinci sezon 2017 yılının Ağustos ayında final yapmış ve dizi yaklaşık 19 aylık bir araya girmişti. Merakla beklenen final sezonunun HBO kanalında Nisan 2019’da başlaması bekleniyor.

Öte yandan, George R.R. Martin tarafından yaratılan “Buz ve Ateşin Şarkısı” evreni Game of Thrones’un on binlerce yıl öncesinde yaşanan olayları konu edinecek “The Long Night” dizisinin başrollerinde Naomi Watts ve Josh Whitehouse ikilisi yer alacak.

dizimood

Türkiye'nin lider yabancı dizi haber sitesi. Güncel dizi haberleri, fragmanlar, tanıtım ve oyuncu dosyaları.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu