Haber

Colton Haynes Tekrar Arrow’da

The CW kanalında yayın hayatına devam eden Arrow‘da uzun bir süredir devam eden söylentiler gerçekleşti ve Colton Haynes karakterine hayat veren Roy Harper, nam-ı diğer, Arsenal karakterinin Arrow‘a geri döndüğünü duyurdu.

The Teen Wolf dizisi ile ünlenen Colton Haynes‘ın Arrow macerası, dizinin ilk sezonunun ikinci yarısında başlamıştı. İkinci sezonun başından itibaren kalıcı bir role kavuşan Haynes, yapımcılarla iki yıllık kontrat imzalamış ve kontratın bitişiyle birlikte diziden ayrılmıştı.

Dizinin yapımcıları Wendy Mericle ve Marc Guggenheim, Roy Harper karakterinin geri dönüşüyle ilgili heyecanlarını dile getirirken, “Roy acil bir meseleyi çözmek için yardımcı olmak üzere Star City’e geri çağırılıyor. Yaptığı bu kısa ziyaret sürpriz bir olaya dönüşüyor ve Thea ile tekrar bir araya geldiğinde ikisinin de hayatında uzun bir süreli sonuçlara yol açacak değişikler ortaya çıkıyor.” dediler.

Yakın bir zamanda kan kaybına uğrayan Arrow‘da Black Canary, Mad Dog ve Mr. Terrific‘in ayrılması diziye zor zamanlar yaşatmıştı. Arsenal‘ın dönüşü bu boşlukları doldurup dolduramayacağı ise merak konusu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu