Haber

24: Legacy Hayranlarına Üzücü Haber

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte yeni diziler izleyicileri ile buluşturulmaya devam ediyor ancak bazı dizilerin de kaderi netleşiyor. Yıllardır kendi formatı ve aksiyon dolu hikayesi sayesinde bir küçük ekran fenomeni haline gelen 24‘un mirasını devralan 24: Legacy‘den maalesef kötü haber geldi. Fox, dizini iptal edildiğini açıkladı. Bu haber ilginç bir şekilde 24 serisinin sona erdiği anlamına gelmiyor. Çünkü, kanal ve dizinin stüdyosun 20th Century Fox Television, 24‘u ünlü eden zaman formatına uygun olarak yeni bir dizi çalışması içerisinde olduklarını duyurdu.

Kadrosunda Corey Hawkins‘i izleme fırsatı bulduğumuz yapım, bütün reklam ve çalışmalara rağmen 24‘un orijinal hayran kitlesiyle bir türlü o bağı kuramamıştı. Bu sorunun altında yatan sebep ise şu sıralar Netflix platformunda yayınlanan Designated Survivor‘da izlediğimiz Kiefer Sutherland‘in hiçbir şekilde projede kamera karşısına geçmemesi olarak gösterildi.

Hemen hatırlatalım, geçtiğimiz sezon 24: Legacy‘nin yanı sıra Prison Break ve The X-Files‘ı da ekranlara döndüren Fox, en tatmin edici sonucu The X- Files ile elde etmişti.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu