Categories: Özel Dosya

Biten Set Aşkları

Her ne kadar kabul etmesek de hepimiz birazcık dedikodu ve skandalı severiz. İzlediğimiz dizilerdeki karakterler hakkında şeyleri öğrenmek için araştırmalar yapar, eğer o karakteri kendimize yakın görürsek de özel hayatını da öğrenerek o karakterle daha da özdeşleşmek isteriz. Bizde bu haberimizde sette başlamış ve sonu kötü şekilde bitmiş ilişkileri sizlere göstermek istedik…

Michael C. Hall & Jennifer Carpenter

2006 ve 2013 yılları arasında yayınlanan ve kült bir yapım haline gelen Dexter’ın setinde tanışan ve dizide abi-kardeş rolünde yer alan ikili kısa süre sonra birlikte olmaya başladılar. Ardından evlenen televizyonun örnek çifti, kısa bir süre de olsa mutlu bir evlilik yaşadılar ancak Hall’ın sadakatsizliği yüzünden evlilikleri son buldu.

Ian Somerhalder & Nina Dobrev

The Vampire Diaries’in ve dizi dünyasının en dikkat çekici çiftleri arasında gösterilen Ian Somerhalder ve Nina Dobrev’in ilişkisi hem oyuncuların hem de dizinin akıbetini etkiledi. Dobrev, hayatını değiştirdiğini itiraf ettiği ilişkisinin bitmesinin ardından diziden ayrılma kararı aldı.

Sebastian Stan & Leighton Meester

Gossip Girl setinde tanışan ikilinin aşkı çok uzun sürmedi ve hatta ilişki Badgley ve Lively aşkıyla aynı dönemde son buldu.

Milo Ventimiglia & Alexis Bledel

Son zamanlarda haberini sıklıkla yaptığımız Gilmore Girls’ün eski bölümlerinde yer alan Ventimiglia ve Bledel ikilisi sette tanışmış ve ilişkileri tam 4 yıl boyunca sürmüştü. Ardından ayrılan ikili tekrar bölümleri çekilen Gilmore Girls’te tekrar bir araya gelecek.

Joshua Jackson & Katie Holmes

Bir dönem yayınlanan ve her gencin kalbinde iz bırakan meşhur aşk hikayesi Dawson’s Creek ile başlamıştı ancak bu hikayenin sonucu da diğerleri gibi oldu. Biten ilişkinin ardından konuşan Holmes, “Pacey ve Joey’nin yaşadığı, şey bizim yaşadığımızdan oldukça uzaktı.” demiş.

Penn Badgley & Blake Lively

Yine Gossip Girl setinde başlayan ve olumsuz sonuçlanan bir ilişki. Dizide yaşadıkları ilişki her ne kadar evlilikle sonuçlanmış olsa da bu durum maalesef gerçek hayatta böyle olmadı.

Adam Brody & Rachel Bilson

Bir dönem yayınlanmış ve çoğu kişi için ayrı bir yeri olan The O.C.’nin setinde tanışan ikili kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladılar. Ancak ünlü çiftin yaşadıkları aşk sette çok büyük sorunlara sebep olmuş ve ayrılığa zemin hazırlanmıştı.

Johnny Galecki & Kaley Cuoco

Küçük ekranın en uzun soluklu yapımlarından birisi olan The Big Bang Theory setinde tanışan Galecki ve Cuoco, dizide Penny ve Leonard’ın yaşadıkları aynı durumu yaşadılar desek yanlış olmaz. Çift iki yıl boyunca birlikteliklerini gizli tutmayı başarmış ancak ilişkinin sonu hayal kırıklığı olmuştur.

Utku Candan

Share
Published by
Utku Candan

Recent Posts

Netflix Nisan 2022 Dizileri

Birçok ülkeden dizi, belgesel ve filmler karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada çok fazla tartışılacak birden fazla…

2 sene ago

Netflix’in En İyi Türk Dizileri 2022

Netflix’in Türkçe yapımlarına önem vermesiyle beraber Netflix’te severek izleyeceğiniz Türk dizilerinin de sayısı bir hayli…

2 sene ago

Snowpiercer Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in yeni dizisi Snowpiercer, 2013 yılında Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho'nun aynı adlı sinema…

4 sene ago

Freud Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in uzun zamandır merakla beklenen yeni yapımı "Freud" 23 Mart'ta tüm bölümleriyle ekranlara merhaba dedi!…

4 sene ago

Westworld 4. Sezon Ne Zaman?

HBO'nun sevilen dizisi Westworld, üçüncü sezon finali yapmaya sayılı günler kala hayranlarına sevindirici haber geldi.…

4 sene ago

Yeni Netflix Dizisi Valeria Konusu Nedir?

Valeria Konusu Nedir? İspanyol yazar Elisabeth Benavent'in 1 milyon kopya satan ve toplam 5 kitaplık…

4 sene ago