Categories: Ne Oldu?

Arrow “The Offer” İnceleme

Dikkat! Yapmış olduğumuz bu inceleme Arrow dizisi hakkında spoiler içermektedir.

Arrow dizisi verilen sezon arasını çok iyi değerlendirerek bu süreyi verimli bir şekilde değerlendirmişti. Gerek PaleyFest‘e aktif olarak katılmaları gerekse yayınlanan tanıtım videoları ile izleyicilerini sürekli bilgi çemberi içerisinde tutmayı başarabilmişlerdi. Ve bu durumda biz izleyiciler tarafından olumlu bir şekilde karşılanmıştı. Bizde Dizi Mood ailesi olarak siz değerli okurlarımızı sürekli bilgilendirmeye çalıştık.

Yayınlanan tanıtım videoları ya da yapılan açıklamalar olsun Arrow ekibi bizleri bulunduğumuz merak çizgisinin bir üst noktasına taşımışlardı. Ancak yapım geri dönüş yaptığı “The Offer” isimli bölüm ile biraz sönük bir dönüş yapmış gibi görünüyor. Peki bunun sebebi nedir ? gelin birlikte inceleyelim.

Aslında beklenin tam tersine yapımın geri dönüş yaptığı bölüm dakikada bin tane olayın gerçekleşeceği ve bizlerinde hayretler içerisinde “aaa” diyerek izleyeceğimiz bir bölüm olmayacaktı aslında bunu önceden sezmiştik ancak geçen günlerde yayınlanan The Flash’ın ilk bölümü ile doğrusunu söylemek gerekirse ben bile gaza geldim ve beklentilerim arttı. Ancak yayınlanan “The Offer” bölümü bir geçiş bölümü olacağından sadece konunun bağlanmasında köprü görevi gördü.

Kahramanımız Oliver ve Ra’s al Ghul Nanda Parbat‘da kısa süreli bir konuşma yaparlar ve bu konuşma aslında bizlere sezonun geri kalanı hakkında biraz ipucu vermektedir. Tam da bu nokta canımı sıktı çünkü Batman‘dan kopyalanan hikaye hiç yaratıcı durmuyordu. Keşke senaristler o alanlara hiç girmeden devam etselerdi ama elden ne gelir.

Sonuç olarak kısa bir özetle, uzun bir süre içerisinde, merakla beklediğimiz yeni bölüm bekleneni tam karşılayamadı ancak yeni sezonda konunun ilerlemesi için gerekli bir bölümdü. Ayrıca uzun bir aranın ardından gelen aksiyon sahneleri göz doldurucu idi ama flashback sahneleri bir o kadar da sıkıcı geldi diyebilirim.

Utku Candan

Recent Posts

Netflix Nisan 2022 Dizileri

Birçok ülkeden dizi, belgesel ve filmler karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada çok fazla tartışılacak birden fazla…

2 sene ago

Netflix’in En İyi Türk Dizileri 2022

Netflix’in Türkçe yapımlarına önem vermesiyle beraber Netflix’te severek izleyeceğiniz Türk dizilerinin de sayısı bir hayli…

2 sene ago

Snowpiercer Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in yeni dizisi Snowpiercer, 2013 yılında Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho'nun aynı adlı sinema…

4 sene ago

Freud Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in uzun zamandır merakla beklenen yeni yapımı "Freud" 23 Mart'ta tüm bölümleriyle ekranlara merhaba dedi!…

4 sene ago

Westworld 4. Sezon Ne Zaman?

HBO'nun sevilen dizisi Westworld, üçüncü sezon finali yapmaya sayılı günler kala hayranlarına sevindirici haber geldi.…

4 sene ago

Yeni Netflix Dizisi Valeria Konusu Nedir?

Valeria Konusu Nedir? İspanyol yazar Elisabeth Benavent'in 1 milyon kopya satan ve toplam 5 kitaplık…

4 sene ago