Categories: Haber

ABC Family Yaz Projeleri

16-25 yaş arasına hitap eden ve The Walt Disney Company‘e ait olan ABC Family kanalı yaz projelerini açıkladı. Öyle ki ABC kanalı, bu yaz ekranları boş bırakmıyor ve tam 5 tane yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Bu yapımlar arasında hem yeni projeler hemde devam eden diziler yer alıyor.

Uzun süredir devam eden ve kanalın en başarılı yapımları arasında liderliğini sürdüren Pretty Little Liars dizisinin 6. sezonu 2 Haziran akşamı izleyicileri ile buluşacak.

Kanalın yeni dizilerinden Stitchers, 2 Haziran akşamı yayımlanmaya başlayacak ve oyuncu kadrosunda, Ross Kurt Le, Kyle Harris ve Emma Ishta gibi isimler yer alacak. Yapımın konusu ise, gizli bir devlet ajanı olan ana karakterimizin doğaüstü yeteneklerini kullanarak, ölmüş kişilerin beyinlerine girmesini konu edinecek.

Melissa and Joey dizisi ise, 4.sezonu ile kaldığı yerden devam edecek ve 3 Haziran akşamı ekranlardaki yerini alacak. Yapımın başrollerinde ise, Melissa Joan Hart ve Joseph Lawrence yer alıyor.

Türkiye’de 3 Adam ve geniş bir kadronun da dahil olacağı bir proje olan ‘Bana Baba Dedi’ dizisinin orjinal hali Baby Daddy, 4. sezonunun kalan yarısı ile birlikte yine 3 Haziran akşamı ekranlardaki yerini alacak.

Son olarak, Peter Paige ve Brad Bredeweg ikilisinin imzası bulunan The Fosters dizisi 3. sezonu ile 8 Haziran akşamı ABC Family ekranlarındaki yerini alacak ve bu yaz ABC dizileri izleyenler için kısmende olsa boş geçmeyecek.

Utku Candan

Recent Posts

Netflix Nisan 2022 Dizileri

Birçok ülkeden dizi, belgesel ve filmler karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada çok fazla tartışılacak birden fazla…

2 sene ago

Netflix’in En İyi Türk Dizileri 2022

Netflix’in Türkçe yapımlarına önem vermesiyle beraber Netflix’te severek izleyeceğiniz Türk dizilerinin de sayısı bir hayli…

2 sene ago

Snowpiercer Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in yeni dizisi Snowpiercer, 2013 yılında Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho'nun aynı adlı sinema…

4 sene ago

Freud Dizi Konusu Nedir?

Netflix'in uzun zamandır merakla beklenen yeni yapımı "Freud" 23 Mart'ta tüm bölümleriyle ekranlara merhaba dedi!…

4 sene ago

Westworld 4. Sezon Ne Zaman?

HBO'nun sevilen dizisi Westworld, üçüncü sezon finali yapmaya sayılı günler kala hayranlarına sevindirici haber geldi.…

4 sene ago

Yeni Netflix Dizisi Valeria Konusu Nedir?

Valeria Konusu Nedir? İspanyol yazar Elisabeth Benavent'in 1 milyon kopya satan ve toplam 5 kitaplık…

4 sene ago