Fragman

The Walking Dead’in Sezon Arası Final Bölümü Fragmanı Geldi

Geçen hafta Pazar akşamı yedinci bölümü yayınlandıktan sonra The Walking Dead‘in önümüzdeki Pazar akşamı ekrana gelecek olan sezon arası final bölümünden merakla beklenen fragman yayınlandı.

https://youtu.be/5XjzHTVzcrc

Maggie ve Jesus‘un Saviors‘ın teslim olmalarının artık kaçınılmaz hale geldiğiyle ilgili konuşmalarının yer aldığı aksiyon dolu fragman, toplam 90 dakikadan oluşacak final bölümünde yaşanabilecek sürprizlerin adeta habercisi niteliğini taşıyor.

Dizi hakkındaki gelişmelerin konuşulduğu Talking Dead programında, sunucu Chris Hardwick önümüzdeki bölüm hakkında “Önümüzdeki hafta herkesin konuşacağı, şok edici bir an yaşanacak.” dedi. Dizinin tarihine baktığımızda en büyük gelişmelerin sezon ya da yarı sezon açılışlarında ya da finallerinde gerçekleştiği durumu ise bu olayın yaşanacağı anlamına geliyor.

AMC kanalının uzun soluklu yapımı sekizinci sezonunda reytinglerde düşüş yaşamaya başlamıştı. 22 Ekim tarihinde açılış bölümü yayınlanan dizi, 2011 yılında yayınlanan ikinci sezonun ardından en düşük reyting istatistikleri ile yüzleşmek zorunda kalmıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu