Haber

The Romanoffs İddialı Geliyor

Toplam 9 kez Emmy ödülü kazanan Mad Men‘in yaratıcısı ve senaristi Matthew Weiner‘in yeni dizisi The Romanoffs için hazırlıklar son hızıyla ilerliyor. Amazon platformunda yayınlanacak dizi Şubat ayında izleyicinin karşısına çıkacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna ekranlarda sık sık görmeye alışık olmadığımız Diane Lane dahil oldu.

The Romanoffs konu olarak, 1613-1917 yılları arasında Rusya’yı yöneten The Romanov hanedanlığının günümüzde yaşayan üyelerini takip edecek. Yapımın her bir bölümü, Romanov neslinden geldiğine inanan karakterlerin, birbirinden bağımsız hikayelerini ekrana yansıtacak.

Birer saatlik 8 bölümden oluşacak yapımın kadrosunda Christina Hendricks, John Slattery, Corey Stoll, Isabelle Huppert, Paul Reiser, Amanda Peet ve Andrew Rannells gibi isimler yer alacak. Yapımda Weiner‘e Semi Chellas senarist ve yürütücü yapımcı olarak eşlik edecek.

Genellikle sinema ağırlıklı bir kariyer hedefi olan Diane Lane‘in filmografisinde Batman V Superman: Dawn of Justice, Justive League ve Man of Steel gibi yapımlar yer alıyor. Başarılı akristin 2002 yılında Unfaithful filmiyle Oscar‘a aday gösterildiğini de belirtelim.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu