İptal/Devam

Stranger Things 3.Sezon Onayını Kaptı

Netflix platformunda yayınlanan Stranger Things hayranlarının merakla beklediği haber geldi ve yapım resmi olarak üçüncü sezon onayını kaptı. Önümüzdeki sezonda da yolculuğuna devam edecek hit korku serisi kısa bir süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

Duffer Kardeşlerin imzasını taşıyan ve 1980’li yıllarda geçen yapımın prömiyer bölümü ilk üç günde 15.8 milyon kişi tarafından izlenmiş ve sezonun bölüm başına ortalama izleyicisi ise 4 milyon olarak açıklanmıştı.

Duffer Kardeşlerin yürütücü yapımcı olarak da yer aldıkları Stranger Things‘de onlara Shawn Levy, Iain Patterson ve Dan Cohen eşlik ediyor. Duffer Kardeşler aynı zamanda yönetmen koltuğunda da Shawn Levy ile çalışıyor. Dizinin SAG ödüllü oyuncu kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Cara Buono, Natalia Dyer, Millie Bobby Brown ve Charlie Heaton gibi isimler yer alıyor. Öte yandan yapıma ikinci sezonunda dahil olan Sadie Sink de Max karakteri ile hayranlardan tam not almıştı.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu