Haber

Star Trek: Discovery’nin Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu

Geride bıraktığımız Mayıs ayında yayınlanan fragmanı ile beklentileri iyice yükselten Star Trek efsanesinin son uyarlaması olan Star Trek: Discovery‘nin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı belli oldu. 20 aylık bekleyiş son buldu ve CBS sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Dizi 24 Eylül Pazar günü ekranlardaki yerini alacak.

İlk sezonu toplam 15 bölümden oluşacak yapım, The Walking Dead modelini uygulayacak yani dizi ilk sekiz bölümün ardından sonra sezon arası verecek ve kalan yedi bölümü Ocak 2018‘de yayınlanacak.

Star Trek: Discovery Fragmanları

https://youtu.be/f8mesUEFjas

Kadrosunda Sonequa Martin-Green, James Frain, Doug Jones ve Anthony Rapp gibi isimlerin yer alacağı Star Trek: Discovery‘nin başlangıç tarihi ilk olarak Mayıs olarak açıklanmış ancak Bryan Fuller‘in showrunner görevini bırakması ve kanalın projedeki istekleri nedeniyle bu gecikme yaşanmıştı. Hemen ekleyelim, sinema dünyasında da varlığını güçlü bir şekilde sürdüren Star Trek serisiyle ilgili konuşan J.J. Abrams yeni filmin çekimlerine Temmuz ayında başlanacağını daha önceden duyurmuştu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu